12-05-2023

Westfriese Sportexperience

Op 8 juli 2023 zal voor de tweede keer de Westfriese Sportexperience plaatsvinden.

De Westfriese Sportexperience zal plaatsvinden op en rond het Sportcomplex de Weijver in de gemeente Opmeer en zal duren van 10 uur tot 15 uur.

De Westfriese Sportexperience is een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt in een van de zeven Westfriese gemeentes. De gedachte achter het evenement is om de jeugd (nog) meer te stimuleren om te bewegen en om aan het sporten te krijgen. Dit ook in de gedachte van de sportakkoorden, waarbij de jeugd zoveel mogelijk geënthousiasmeerd wordt voor sport en dat alles in een veilige en vertrouwde omgeving binnen de regionale verenigingen. Verenigingen zorgen voor verbinding en samenhang in de maatschappij en dat is zeer belangrijk.

Tijdens de Westfriese Sportexperience kan de doelgroep (6 t/m 16 jaar) sporten proberen (afgelopen jaar deden o.a. mee: Dansen, Padel, Handbal, Voetbal, Tennis, Survival, Honkbal, Skeeleren, Wielrennen en Jeu de Boules).

Voor de uitvoering van de Westfriese Sportexperience zijn we op zoek naar enthousiaste verenigingen die de kans grijpen om zichzelf te presenteren en om mogelijke nieuwe leden te werven.

Meer info en/of aanmelden kan via: michielbeemster@bamestra-consultancy.nl.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram