20-09-2021

Week van de Veiligheid

Van 11 tot en met 14 oktober organiseert Sportraad Koggenland in het kader van de Week van de Veiligheid driemaal een kennismakingsavond Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken en een cursusavond met het thema 'Storend gedrag of stil in een hoekje; een probleem?'.

EHBSO
Tijdens deze avonden nemen EHBO-instructeurs je mee in de meest voorkomende ongevallen tijdens de sport. Het zal een leerzame avond worden met theorie en praktijk. Denk bijvoorbeeld aan wat te doen bij een botbreuk, verstuikte enkel, oververhitting en het behandelen van een wond. Aangezien dit alleen een kennismakingsavond is, zal hier geen diploma of certificaat aan verbonden zijn.

Deze avond is voor iedereen die betrokken is bij de Koggenlandse sportverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan een bestuurslid, jeugdtrainer, vrijwilliger of kantinemedewerker.

Per avond is er plaats voor 12 personen, geef je dus snel op via dit formulier.

Maandag 11 oktober – 19:30 – 21:45 uur – EHBO Berkhout – Kerkebuurt 169A, Berkhout
Dinsdag 12 oktober – 19:30 – 21:45 uur – kantine Victoria-O Obdam – Stationsweg 8, Obdam
Woensdag 13 oktober – 19:30 – 21:45 uur – kantine SC Dynamo Ursem – Pastoor van Haasterstraat 20A, Ursem

Cursus 'Storend gedrag of stil in een hoekje; een probleem?'

Een avond vol kennis en praktische handvatten verzorgd  door jeugdzorgorganisatie Klots Jeugdhulp. Hoe houd je de teamspirit hoog, hoe behoud je plezier in het team en bij jezelf?

Er wordt ingezoomd op de situaties waarbij het soms niet lekker loopt, je naar huis gaat met een onvoldaan of rotgevoel na een training of wedstrijd en wat je afvraagt hoe daarna? Wat zeg je tegen ouders, wat vindt de club, hoe start je weer na zo’ n situatie?

Donderdag 14 oktober - 19:30 - 20:30 uur - Buitenroede 2A, Avenhorn.

Naar huis willen gaan met antwoorden, kennis en inspiratie? Meld je dan aan via dit formulier.

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram