12-10-2023

Wandelgroep Spierdijk wordt voortgezet!

Houdt u van wandelen? Dan is wandelgroep Spierdijk iets voor u. Elke maandagochtend start vanaf Ontmoetingscentrum De Oever in Spierdijk een wandelgroep. Onder begeleiding van vrijwilliger Lida Küchler worden er verschillende routes in de omgeving gelopen. Wandelt u ook mee?

Na een succesvolle proefperiode wordt er wekelijks gewandeld op maandag van 10:00 tot 11:00 uur. De verzamelplaats is ontmoetingscentrum de Oever, Theresiahof 11 te Spierdijk. Na de wandeling is er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten.

De kosten bedragen €1 per keer, welke u ter plekke contant kunt betalen. U kunt maandag direct al meelopen! Wilt u meer informatie? Dat kan door contact op te nemen met Lilian Molenaar, beheerder ontmoetingscentrum.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram