09-11-2023

Wandelclub Avenhorn gestart

Avenhorn - ''Een keer in de maand wandelt een opvallende groep door Avenhorn en De Goorn. De groep valt op door de reflecterende hesjes, maar ook door de rolstoelen met verlichting. De wandelclub is gestart op verzoek van de begeleiding van De Kolblei in Avenhorn, een woonlocatie voor mensen met een beperking van Esdégé-Reigersdaal. Maar ook anderen kunnen zich aansluiten.

De deelnemers starten bij de Kolblei en lopen of rijden zo'n 4 kilometer. Ze trainen voor de Wandelvierdaagse in mei/juni. Afgelopen zomer hebben een paar wandelaars meegedaan en dat smaakte naar meer. In september is de groep gestart, de data voor de komende maanden zijn 15 november en 13 december. Er wordt het hele jaar gewandeld, dus ook in de wintermaanden, vandaar die reflecterende hesjes. Samen wandelen kan verschillende doelen hebben, zoals ontmoeting, ontspanning of beweging. Dit geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel, en voor mensen die om een andere reden niet zelfstandig kunnen of willen wandelen. Zij kunnen zich nu aansluiten bij Wandelclub Avenhorn.

De Afdeling Vrijetijdsbesteding van Esdégé-Reigersdaal organiseert voor hun cliënten en anderen allerlei clubs, waaronder Wandelen in de Zomer op verschillende locaties in Noord-Holland, bowlen in Heerhugowaard en Schagen, koor inloopcafés etc.''

Meer informatie is te vinden op de website.

Bron: De Kogge, editie 9-11-2023

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram