12-11-2021

Vrijwilligersvergoeding

Hoe leuk is het om vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten? Vrijwilligers zijn ongekend belangrijk voor de verenigingen. Via het aanvraagformulier kan €5,00 per vrijwilliger worden aangevraagd, met een maximum van €500,- per vereniging. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwjaarsattentie of rond andere feestdagen.

Tijdens het sportcafé op 26 oktober waar een inspiratiesessie heeft plaatsgevonden voor werving en behoud van vrijwilligers, is ook een attentie uitgedeeld. Een bakkersbon met het bericht: 'Bedankt voor je inzet, vrijwilligers zijn broodnodig.' Leuk om te geven, maar ook om te ontvangen!

Jullie vereniging is ook vast in staat om hier een passende invulling aan te geven in de vorm van een attentie en/of gezellig samenzijn.

  • We ontvangen graag een foto van de manier hoe vrijwilligers bij jullie club in het zonnetje zijn gezet!
  • De vrijwilligersvergoeding is aan te vragen via het aanvraagformulier.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram