27-05-2022

Vrijwilligers IRONMAN 70.3 Westfriesland gevraagd

De wereldberoemde triatlonwedstrijd IRONMAN komt dit jaar in het weekend van 24 tot en met 26 juni naar West-Friesland. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers, bij voorkeur afkomstig uit de eigen regio en vandaar deze oproep.

Door de inzet van leden als vrijwilliger bij IRONMAN 70.3 Westfriesland kunnen verenigingen de clubkas spekken. Voor elke vrijwilliger door een vereniging of stichting wordt per gewerkt uur een vergoeding uitgekeerd richting de clubkas. 

Het spektakelstuk van het weekend is de IRONMAN 70.3 op zondag: 1,9 kilometer zwemmen in de haven van Hoorn en het Markermeer, 90 kilometer fietsen door zeven West-Friese gemeenten en 21,1 kilometer hardlopen door het historische Hoorn. “Vanwege de enorme omvang van het evenement, alleen al tijdens de wedstrijd op zondag doen ongeveer 2.500 deelnemers mee, is de organisatie ook afhankelijk van een enorm team aan enthousiaste vrijwilligers”, zegt José van Laarhoven, projectmanager van IRONMAN 70.3 Westfriesland.

Gedurende het wedstrijdweekend vinden diverse IRONMAN wedstrijden plaats. Over het hele weekend worden ruim 500 vrijwilligers ingedeeld om de derde editie van dit sportieve evenement in goede banen te leiden. Er wordt onder meer ondersteuning gezocht bij de registratie van atleten, de zwemstart, wisselzone, finish en op het hele parcours. Individuele vrijwilligers kunnen met hun inzet korting verdienen op een starbewijs. Voor stichtingen en verenigingen is een vergoeding beschikbaar gesteld. Indien een vereniging of stichting zich aanmeldt komt dit ten goede van de clubkas. Alle functies in het weekend zijn te vinden via dit formulier.

Meer informatie of aanmelden via www.ironman.nl of ironmannedvolunteers@gmail.com.

Het gehele programma van IRONMAN 70.3 Westfriesland 2022:

Vrijdag 24 juni
IRONKIDS
Nightrun

Zaterdag 25 juni
IRONMAN 5150 Westfriesland
IRONMAN 4:18:4 Westfriesland

Zondag 26 juni
IRONMAN 70.3 Westfriesland

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram