30-09-2022

Voordelig kennismaken met een (nieuwe) sport!

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) en maak kennis met een (nieuwe) sport. Door middel van de JSP hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. 

Groot aanbod
Sportraad Koggenland heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit de gemeente gevraagd om leuke kennismakingslessen voor hun sport te organiseren voor de jeugd t/m 17 jaar. Er is dus een groot aanbod waaruit je kunt kiezen.

Hoe werkt het? 
Je kiest een of meerdere activiteiten om aan deel te nemen. De kosten voor deelname zijn in de meeste gevallen €5 voor een activiteit. Misschien is het leuk om iets te doen wat je al kent, maar nog nooit hebt gedaan. Je kunt het alleen doen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Lekker samen sporten. De lessen worden gegeven tussen de herfst- en kerstvakantie.

Aanmelden 
Wil jij ook ontdekken wat je leuk vindt om te doen? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl en vul gemeente Koggenland in. Inschrijven kan van 10 t/m 20 oktober, maar let op VOL = VOL.

Meer info? 
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Snoek, buurtsportcoach Koggenland, tel: 06 30 91 50 13 of mail naar bsc@sportraadkoggenland.nl.

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram