23-03-2023

Vernieuwen sportakkoord

De landelijke overheid heeft een nieuw sportakkoord opgesteld. Dit heet het sportakkoord 2: Sport Versterkt. Doel van het nieuwe sportakkoord is het vergroten van de sportdeelname. Dit doel wil de landelijke overheid bereiken door de sportsector en gemeente te versterken, om zo te stimuleren een groter bereik te behalen (meer deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers) en de zichtbaarheid van de maatschappelijke waarde van sport te vergroten. Daarnaast wordt ingezet om sport toegankelijker, veiliger en kwalitatief hoogwaardiger maken.

Lokaal sportakkoord Koggenland

Een van de manieren waarop de landelijke overheid haar doel wil realiseren is door het opstellen van lokale sportakkoorden. Dit lokale sportakkoord wordt binnen een gemeente opgesteld, dus ook in de gemeente Koggenland. Tot 30 juni heeft de gemeente de tijd om het lokale sportakkoord te vernieuwen. Voor sportaanbieders is dit dus het juiste moment om mee te praten over de invulling van het sportakkoord binnen de gemeente. Het gaat dan om thema’s als: Sociaal veilige sport, Vitale sportaanbieders, Vaardig in bewegen en Ruimte voor sport en bewegen. De gemeente Koggenland ontvangt jaarlijks een bedrag van de rijksoverheid om te besteden aan de uitvoering van het lokale sportakkoord.

Meer informatie of meedenken

Als je meer informatie wilt over het sportakkoord is dit te vinden op deze site. Wil je meedenken over het lokale sportakkoord van Koggenland? Neem dan contact met ons op.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram