09-12-2021

Verhuur gymzalen in Koggenland

Zelf binnen sporten? Gemeente Koggenland beschikt over meerdere binnensportaccommodaties die beschikbaar zijn voor (incidenteel) verhuur. Gymzalen hebben een afmeting van 21x12 meter die zich uitstekend lenen voor kinderpartijtjes, gym/turnen, volleybal, badminton, judo, meer bewegen voor ouderen, ballet, voetbal en aerobics.

Tevens beschikt de gemeente in Avenhorn over een gymzaal die 24x16 meter groot is. Deze zaal heeft een led-vloer. Ook is de interactieve beweegwand beschikbaar voor verhuur.

Wilt u groter dan zijn er mogelijkheden in sporthal Koggenhal en De Stap. Ook deze zalen zijn beschikbaar voor (incidenteel) verhuur. De Koggenhal is 45x30 meter en beschikt over officiële afmetingen voor voet- en handbal, één tennisveld, drie toernooivelden, vier volleybalvelden en negen badmintonvelden. Daarnaast is een bezoek aan de sporthal prima te combineren met een arrangement bij het sportcafé.

Het huren van de zaal is voor iedereen mogelijk. Via de website ziet u de meest actuele beschikbaarheid, prijzen en foto’s.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar Kevin Vreeker of bellen naar 06 511 76 525.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram