Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de cursus 'Voorkom val- en brandongelukken' in de gemeente Koggenland.

 

Inschrijven informatiebijeenkomst 'Voorkom val- en brandongelukken'

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Indien u geen e-mailadres heeft kunt u dit vak leeg laten
Ik schrijf mij in voor de volgende informatiebijeenkomst 'Voorkom val- en brandongelukken':(Vereist)
Let op: de informatiebijeenkomst voor Obdam is alleen voor inwoners uit Obdam, de informatiebijeenkomst in De Goorn is alleen voor inwoners uit De Goorn / Avenhorn

 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen van het formulier?
Neem dan contact op met buurtsportcoach Wouter Snoek via bsc@sportraadkoggenland.nl of bel 06 - 30 91 50 13 op dinsdag, donderdag of vrijdag.

Bij inschrijving gaat u akkoord met het ontvangen van informatie betreffende de informatiebijeenkomst en de cursus 'In Balans' via de post / e-mail.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram