27-10-2022

Supermarkttour Avenhorn

Sta jij wel eens twijfelend voor een schap in de supermarkt en vraag je je af welke keuze de gezondste is? Wil je graag meer leren over gezond eten  en handige tips & tricks, dan is dit je kans. Loop samen met diëtist Louise (Groot in de Praktijk) een ronde door de supermarkt en stel je vragen over producten, voeding en krijg andere supermarktweetjes te horen!

Na afloop van deze avond laat jij je niet meer misleiden door reclame en logolarie. Ook leer je wat gezonde tussendoortjes zijn, hoe het zit met light, volkoren en wat de ingrediënten zijn voor een gezonde boodschappenkar.

Vanuit het preventieakkoord, waar o.a. de Sportraad kartrekker van is, worden deze supermarkttours in Avenhorn georganiseerd.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram