23-09-2021

Sportclinics Koggenland – Drempels bestaan niet!

In oktober en november organiseert Sportraad Koggenland in samenwerking met Esdégé-Reigersdaal sportclinics in de gemeente Koggenland. Deze clinics zijn speciaal bedoeld voor iedereen die wilt sporten, maar een beetje extra begeleiding nodig heeft. En voor mensen die een drempel ervaren om bij een gewone club mee te doen. Door het organiseren van deze clinics wordt een aanbod voor aangepast sporten in de gemeente Koggenland opgezet.

Buurtsportcoach Wouter Snoek: ‘Met de organisatie van deze sportclinics proberen we de deelnemers kennis te laten maken met verschillende sporten in de gemeente Koggenland. Iedere sport wordt vier weken achter elkaar geprobeerd. In oktober starten we met een wandelbootcamp en in november gaan we samen bowlen. Na afloop van de clinics vindt een evaluatie plaats en op basis van wensen en mogelijkheden wordt bepaald of een vast sportaanbod mogelijk is voor deze doelgroep’.

De lessen vinden plaats op maandagavond om 19:00 uur in de omgeving van Spierdijk. Ben of ken jij iemand die aan deze clinics mee wilt doen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Wouter Snoek via bsc@sportraadkoggenland.nl of bel met 06- 30 91 50 13.

Wandelbootcamp: maandag 4, 11, 18 en 25 oktober van 19:00 - 20:00 uur. Startpunt: wordt nader bepaald (omgeving Spierdijk).
Bowlen: maandag 1, 8, 15 en 22 november van 19:00 - 20:00 uur. Locatie: Bowling Spierdijk.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram