19-05-2022

Sportcafé Koggenland op woensdag 8 juni 20:15 uur

Sportcafé Koggenland
Hoe betrek en behoud ik de jonge vrijwilliger bij de club?

Na het vorige sportcafé in oktober 2021 borduren we bij dit sportcafé verder op bovenstaande vraag. Verjonging van bestuur en vrijwilligers is namelijk wat bijna iedere vereniging wel zou willen, maar hoe krijg je dit voor elkaar, hoe benader en vooral hoe behoud je de jonge vrijwilligers? We nodigen je van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn, zodat je na afloop met praktische tips gelijk aan de slag kan gaan met het besproken onderwerp.
Deze avond is niet alleen geschikt voor bestuursleden, maar is ook geschikt voor de bestaande vrijwilligers. En hoe mooi zou het zijn als je al een jonge vrijwilliger bij je vereniging hebt, die deze avond ook aanwezig kan zijn? Zo praten we niet alleen over de jonge vrijwilliger, maar ook mét de jonge vrijwilliger.

Datum en tijd: woensdag 8 juni 2022 van 20:15 – 21:45 uur.
Locatie: Sportcafé de Koggenhal, Dwingel 4, De Goorn.
Aanmelden: via dit Google-formulier.

Dit sportcafé is aansluitend aan de bijeenkomst voor binnensportverenigingen (19:15 – 20:15 uur), georganiseerd door Kevin Vreeker van de gemeente Koggenland. Zo hebben we de kostbare tijd proberen te bundelen.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram