16-04-2024

Sportcafé Koggenland op 10 juni: Anders-Trainen

Ben jij ook (altijd) bezig om je sporters/team beter te maken. Om het fris, energiek en leerzaam te houden met elkaar?
Loop jij ook wel eens of vaker vast om je sporters/team op je trainingen te raken en daardoor beter te maken? Mis jij ook inzichten en tools om je trainingen te verrijken? Hoe hou je de dynamiek hoog met elkaar en aan welke (onbekende) knoppen kan en wil je draaien?
Een cliché is: Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Deze en nog meer praktische handvatten voor tijdens jouw trainingen, onafhankelijk van welke sport je trainer / bestuurder bent, geef ik je graag mee tijdens een inspiratiesessie over ‘Anders Leren’ op maandag 10 juni van 20:15 – 21:15 uur in sportcafé de Koggenhal, direct aansluitend aan de bijeenkomst binnensportaccommodaties vanuit de gemeente Koggenland. Deze sessie is geschikt voor trainers, coaches en bestuursleden van iedere sportvereniging.

De toegang is gratis.
Aanmelden? Stuur een mailtje!

Jos Vlaar: 'Wat mij steeds meer opvalt, is dat er in vele sporten nog veel te veel traditioneel wordt getraind en/of er veel onwetendheid is in hoe je als trainer meer uit jezelf en je trainingen kunt halen. En dus ook uit je sporters/je team. Gelukkig zie ik ook hier en daar kleine veranderingen ontstaan. Echter gaan die ontwikkelingen vaak erg traag.

Met Anders-Trainen krijg je inzichten en tools mee om jouw sport vanuit één of meerdere andere kanten te bekijken en te verrijken waarbij je jouw eigen trainingen leert aanvullen op wat goed werkt. En dat ‘Anders-Trainen’ vaak op een laagdrempelige manier kan, dus ook bij de amateurs. Dit kan o.a. tijdens de oefenmomenten die je geeft.
Hierbij leer je d.m.v. inzichten en tools je eigen trainingsstof te verrijken en daarbij ontstaat meer diepgang in je gehele trainingsaanbod. Met als doel o.a. meer plezier, meer creativiteit, fitter(re)
sporters en betere resultaten.
Elke trainer kan op meerdere vlakken nog winst behalen om meer uit jezelf en je sporters/team te behalen. Hierbij begeleid ik ook (meestal) de trainer zelf in het proces om deze tools en inzichten eigen te maken.

Denk daarbij naast o.a. het tactische en technische vlak ook aan het mentale, (non)verbale, creatieve en fysieke, motorische vlak. En tevens het sociale vlak, o.a. de samenwerking, om zo het beste in elkaar naar boven te brengen!
Ik geloof dat zowel in topsport als op amateurniveau 1% verbetering al het verschil kan maken. Zowel bij jeugd, junioren, als de senioren. Natuurlijk benader je de leeftijdsgroep wel anders.

Ben je nieuwsgierig? Je bent welkom op maandag 10 juni waar ik hier meer over zal uitleggen.'

Jos Vlaar
Oprichter van Anders-Trainen

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram