06-11-2022

Sportcafé 7 december: 'Positief omgaan met uitdagend gedrag van jeugdleden'.

Een avond vol kennis en praktische handvatten, uitermate geschikt voor jou als (jeugd)trainer, coach, jeugdcoördinator of bestuurslid. De avond wordt verzorgd door Wendy Buijze en Martine Jongewaard van Zinpel, experts op het gebied van jeugd en gedrag, in samenwerking met Sportraad Koggenland.

De jeugdleden binnen een club zijn de toekomst, vol energie en plezier in sport. Aan de andere kant geven ze je uitdagingen, frustratiemomenten en gevoel van onmacht, boosheid of teleurstelling. Hoe manage je dit allemaal? Hoe houd je de teamspirit hoog? Hoe behoud je plezier in het team en bij jezelf?

Er wordt ingezoomd op de situaties waarbij de training, wedstrijd of gesprek soms niet lekker loopt, je naar huis gaat met een onvoldaan of rotgevoel en je afvraagt hoe daarna? Wat zeg je tegen ouders, wat vindt de club, hoe start je weer na zo’n situatie? Wendy en Martine gaan samen met jou aan de slag , waarbij je handvatten en inzichten krijgt om direct in te kunnen zetten.

We hopen dat jij naar huis gaat met nieuwe inspiratie, meer kennis en vooral tools om direct in te kunnen zeten bij die leuke, soms ingewikkelde, beetje brutale, hele stille, grappige, schreeuwende, enthousiaste en vooral belangrijke jeugdleden van verenigingen in Koggenland.

Heb je al specifieke voorbeelden of vragen over dit onderwerp, geef dit dan aan bij je aanmelding, dan nemen Wendy en Martine deze graag mee in hun voorbereiding.
Opgave kan door het sturen van een e-mail, gelieve uiterlijk vrijdag 2 december.

Woensdag 7 december, 19:30 - 21:00 uur
Sportcafé de Koggenhal, Dwingel 4 De Goorn
Na afloop is er tot 21:30 uur een informeel samenzijn.

   

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram