22-08-2021

Skate4daagse skeelervereniging Koggenwaard

Skeelervereniging Koggenwaard organiseert in samenwerking met de KNSB de Skate4daagse.

Skaten of skeeleren voor het hele gezin, jeugd en volwassenen (iedereen kan meedoen). Van maandag 30 augustus tot en met zondag 5 september vindt de SKATE4daagse plaats. Je doet mee als je in deze week vier keer de skeelerbaan op gaat om lekker te skaten.

Je kunt uit vier afstanden kiezen om: 5 -10-15 of 20 km binnen 7 dagen 4 keer een van deze afstanden te skaten of te skeeleren. De lengte van de skeelerbaan in Hensbroek is 200 meter, dus je kiest om 25 – 50 – 75 of 100 ronden per keer te skeeleren. Dit is prima te doen met een stukje muziek erbij en de openstelling van de koek en zopie op een verlichte skeelerbaan.

Van maandag t/m zondag is de skeelerbaan speciaal open en aangekleed voor dit evenement.
Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur, plus zaterdag en zondag van 10.00 tot 13.00 uur.

Op maandag en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur vinden trainingen plaats voor wedstrijdrijders. De trainingen worden aangepast, zodat de skate4daagse doorgang vindt. Zaterdag tussen 09.00 en 10.00 uur is er jeugdschaatsen op de skeelerbaan. Ook dan spelen de trainers erop in en passen zij de lessen aan om deel te nemen aan de skate4daagse. In plaats van trainen kan je natuurlijk meedoen aan de 4 daagse.

De vrijwilligers van de verschillende verenigingen helpen op de skeelerbaan van Hensbroek om de skate4daagse tot een succes te brengen. Zij rekenen op jullie komst.

Dus bent er bij! En spreek met je maatjes af om samen op een zelf gekozen tijdstip, te komen skaten/skeeleren tijdens KNSB de Skate4daagse op de Skeelerbaan in Hensbroek.

De kosten zijn € 5,- per deelnemer. Bij het volbrengen van de skate4daagse ontvang je een exclusieve medaille van de skeelervereniging Koggenwaard, als bewijs van je behaalde prestatie.

Clinics

Dinsdag 31 augustus begint ook de inline skaten- skeeler clinics voor jeugd en volwassenen. Vervolgens worden nog 3 weken clinics gegeven op de dinsdagen om 19.00 uur. Dit onder leiding van Mart Kuiper.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram