10-03-2022

Reanimatiecursussen groot succes

Tijdens de voorjaarsvakantie heeft Sportraad Koggenland in samenwerking met de lokale EHBO-verenigingen meerdere cursussen georganiseerd om te leren reanimeren. In de gemeente en bij sportvelden hangt namelijk steeds vaker een AED, maar de kennis om deze te gebruiken ontbreekt nog wel eens bij (bestuurs-)leden en vrijwilligers. Vandaar dat deze door Sportraad Koggenland gratis werd aangeboden vanuit het Koggenlandse Preventieakkoord. Zo'n 60 personen hebben gebruik gemaakt van deze cursus, een groot succes en daarom ook onderdeel van de 'bereikte successen' van Sportraad Koggenland.

Voor volgend jaar wordt gekeken of dit in dezelfde periode weer wordt georganiseerd. Hier horen dan ook de herhalingscursussen bij voor de deelnemers van afgelopen jaar.

Foto: Geslaagde deelnemer Tim Kramer en cursusleidster Karin van Kooten.

 

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram