23-03-2023

Positief sportklimaat: VV Berkhout start campagne

Langs de zijlijn van een sportveld wordt er wel eens wat geroepen dat eigenlijk niet door de beugel kan. Helaas heeft elke (voetbal)vereniging in meer of mindere mate hier mee te maken. Bij voetbalvereniging Berkhout wilde het bestuur graag duidelijk maken dat dit ongewenst is.

Het bestuur besloot om het onderstaande bord te plaatsen op een opvallende plek bij beide speelvelden. Het bord bij het A-veld is volop in het zicht vanaf het terras van de kantine.

“De eerste bewijzen dat het preventief kan werken zijn reeds opgepikt. Ouders tikten elkaar aan en wezen naar dit bord, toen er (weer) wat werd geroepen”, aldus voorzitter Rene Bot.

Deze ‘campagne’ tegen commentaar vanaf de zijlijn, komt bovenop de ‘campagne’ die voetbalvereniging Berkhout al eerder was gestart ter bevordering van sportief gedrag binnen de lijnen. De slogan hiervan luidt ‘There is only one way – FAIR PLAY.  Ook deze slogan is op meerdere plaatsen op het sportcomplex te vinden, onder andere op de toegangsdeur van de kleedkamergang.

Ook een bord op jouw vereniging?
Onderdeel van het Koggenlandse sportakkoord is een positief sportklimaat voor iedereen: veilig en onbezorgd kunnen sporten en bewegen. Met borden en campagnes zoals deze proberen we heel sportend Koggenland hierop te wijzen. Vandaar dat Sportraad Koggenland voor iedere sportvereniging 1 vergelijkend bord beschikbaar stelt. De kosten hiervoor kunnen (vooraf) worden aangevraagd middels het aanvraagformulier.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram