07-05-2022

Opening sport- en speelveld Grosthuizen

Wethouder Rosalien van Dolder opende 7 mei het nieuwe sport- en speelveld in Grosthuizen.

Meer dan honderd mensen waren aanwezig om, samen met het doe-team Grosthuizen en de wethouder van gemeente Koggenland, het sport- en trapveld officieel te openen. Het doe-team had voor de opening groots uitgepakt. Zo was er een luchtkussen, een bootcampclinic en werd er gevoet- en gevolleybald.

Veel variatie in het aanbod

Het doe-team heeft samen met gemeente Koggenland het trap- en sportveld ontwikkeld. Dit met de hulp van verschillende sponsoren. Het resultaat mag er zijn! Zo is er naast het oude trapveldje, een volleybalveld gecreëerd en zijn er diverse sport apparaten geplaatst. Te weten een ‘Gym Crossfit, Gym Rowfit en een Sportpoint Upper body Inclusive’. Tevens is er een Calisthenics toestel geplaatst voor oefeningen met het eigen lichaamsgewicht zoals push-ups of planking. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien en/of hoe ze werken? Je kunt ze ontdekken op het trap- en sportveld (tegenover Grosthuizen 101). Door de variatie in het aanbod is er iets voor elke leeftijd. Je bent van harte welkom!

Tekst en foto: gemeente Koggenland

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram