25-05-2023

Krat met bidons voor sportverenigingen

Op zondag 21 mei reikte wethouder Bart Krijnen  samen met Wouter Snoek van de Sportraad Koggenland twee NIX18-kratten uit aan Jorris Korrel en Celine Lammerse van Sportvereniging Zuidermeer. De sportvereniging ontving de met bidons gevulde kratten als dank voor hun vrijwillige medewerking aan het nalevingsonderzoek van de gemeente Koggenland. In dit onderzoek is met behulp van een mystery guest gekeken in hoeverre het alcoholverbod voor jongeren onder de 18 jaar wordt nageleefd.

De gemeente Koggenland liet het nalevingsonderzoek uitvoeren in samenwerking met Sportraad Koggenland. Veel Koggenlandse sportverenigingen die in het bezit zijn van een kantine werkten vrijwillig mee aan het onderzoek en ontvingen daarom een krat met bidons.

Sportvereniging Zuidermeer was een van de verenigingen met een perfecte score. 'Ik waardeer het heel erg dat de verenigingen zo goed meewerken,' zei wethouder Bart Krijnen bij de uitreiking van de NIX18-kratten. 'Voor de vrijwilligers die achter de bar staan is het soms lastig om iemands leeftijd te schatten en te vragen, en om vervolgens ook nog eens een identiteitsbewijs te vragen om te controleren of het antwoord wel klopt. Daarom ben ik heel blij dat de verenigingen in Koggenland zich zo goed inzetten. We blijven jullie dan ook graag helpen om de naleving verder te verbeteren.'

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram