13-07-2021

Koggenlandse voetbalclubs zamelen statiegeldflesjes in voor het goede doel

De Koggenlandse voetbalclubs RKEDO, VVBerkhout en St. George zijn een inzamelingsactie van kleine plastic flesjes gestart. De voorzitters van de verenigingen hopen andere clubs te inspireren om ook statiegeld op kleine flesjes te verzamelen aan een goed doel.

In Koggenland is gekozen voor Bake for Life, dat onder andere bakkerijen in Kenia en Oeganda bouwt voor werkgelegenheid voor de lokale bevolking. De gelden worden besteed aan een speciale sport- en speldag voor alle werknemers in Oegenda, waar honderden mensen aan het werk zijn.

Het verzoek voor Bake for Life komt van Marien Laan. Hij heeft Sportraad Koggenland gevraagd om de kliko's te sponsoren voor de Koggenlandse verenigingen die ook mee willen doen aan deze actie.
Ook meedoen? Meld je aan bij Marien Laan. Sportraad Koggenland zal vervolgens de kosten voor de kliko terugboeken.

De kliko's worden voorzien van een Bake for Life sticker en een informatieblad met meer informatie over het goede doel.

Foto: Marien Laan
Op de foto van links naar rechts: Marien Laan (RKEDO), Marleen Pater (Bake for Life), Pascal Klaver (St. George), Rene Bot (VVB)

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram