06-04-2021

Kinderkoggenfonds gemeente Koggenland

Met het Kinderkoggenfonds ondersteunt de gemeente Koggenland kinderen die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen. Een deel van het geld in het Kinderkoggenfonds is gereserveerd als sociale reserve en is bedoeld voor maatwerk om specifieke belemmeringen in ‘het kunnen meedoen’ op te lossen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bijdrage voor sportattributen of contributie van een sportvereniging. Kinderen en ouders weten zelf immers het best, wat het kind het hardst nodig heeft of het meeste mist om mee te kunnen doen. Door middel van de maatwerkbijdrage wil de gemeente Koggenland dat er zoveel mogelijk kinderen kunnen meedoen.

Voor diensten (bijv. contributie) worden de daadwerkelijk te maken kosten gerekend, voor goederen (bijv. sportattributen) worden de kosten vergoed conform de Nibud-prijzengids. Met het Zorgteam wordt de uitbetaling van de maatwerkbijdrage besproken, dit kan; rechtstreeks door de gemeente aan de leverancier van de goederen/diensten of via restitutie achteraf.

Bent of kent u iemand die hier gebruik van kan maken? Het betreffende gezin kan meer informatie vinden op deze site.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Zorgteam;
E-mail: zorgteam@koggenland.nl
Telefoonnummer: (0229) 54 83 70

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram