27-01-2023

Wil jij een (nieuwe) sport proberen? Maak gebruik van JouwSportPas

Ben jij graag in beweging en wil je eens een (nieuwe) sport proberen? Dan is JouwSportPas (JSP) de uitgelezen kans om dit te doen. Door hieraan mee te doen, hoef je niet meteen lid te worden van een vereniging en maak je op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. Wouter Snoek, buurtsportcoach Sportraad Koggenland: ‘Dit is een goede manier om kennis te maken met een sport die je bijvoorbeeld nog nooit hebt gedaan.’

Aanbod
Sportraad Koggenland heeft alle sportaanbieders en verenigingen uit de gemeente Koggenland gevraagd om een leuk en divers aanbod aan lessen samen te stellen. Deze periode is er een aanbod voor inwoners vanaf 18 jaar met onder andere tennisles, cognitieve fitness, schaken en ‘sportieve senioren’. Onderaan deze pagina staat het complete overzicht.

Kosten
Je kunt uit veel sportactiviteiten kiezen en mag zelf weten aan hoeveel activiteiten je mee wilt doen. Verenigingen proberen de activiteiten voor een zo laag mogelijk bedrag aan te bieden. Meer over de kosten kun je vinden op www.noordhollandactief.nl.

Aanmelden
Doe jij ook mee? Kijk dan snel op www.noordhollandactief.nl voor al het aanbod. Inschrijven kan van 13 februari tot en met 1 maart, maar let op VOL = VOL.

Meer info?
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met buurtsportcoach Wouter Snoek, tel: 06 – 30 91 50 13 of mail naar bsc@sportraadkoggenland.nl.

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram