10-12-2023

Jouw SportPas voor volwassenen

Beste sportaanbieders en/of verenigingen,  

Na de voorjaarsvakantie starten wij weer met een nieuwe ronde voor de JouwSportPas (JSP). JSP is een mooie kans om potentiële leden voordelig kennis te laten maken met sportaanbod.  

Willen jullie je vereniging promoten en volwassenen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met jullie sport? Doe dan mee. 

 

Platform 

Het plaatsen van sportaanbod en het inschrijven hiervoor kan via het platform Noordhollandactief.nl. 

 

Werkwijze 

Ga naar www.noordhollandactief.nl  

Maak een account aan, door rechts boven op ‘registreren aanbieder’ te klikken. Volg alle stappen, zodat je daarna jullie aanbod op de website kunt plaatsen. Mocht je vorige keer al een account hebben gemaakt, dan is dit niet meer nodig. Log in dat geval direct in. 

 

 Sportaanbod op de website plaatsen:  

Klik bovenaan in het venster op ‘toevoegen’.  

Kies de gemeente waarin je het sportaanbod wilt verzorgen en selecteer JouwSportPas bij Project. Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod van belang zijn.

Let op:  Plan je les(sen) in tussen 26 februari en 26 april 2024.

 

Aantal lessen en vergoeding  

De richtlijn voor het aantal aan te bieden lessen is vier. De deelnemende verenigingen zijn vrij om het inschrijfgeld te bepalen. Om zoveel mogelijk (potentiële) deelnemers te bereiken, adviseren wij om de lessen voor een zo goedkoop mogelijk bedrag aan te bieden met een maximum van €7,50. U kunt dit zelf bij de aanmelding toevoegen bij vergoeding. Voor iedere transactie wordt € 0,50 administratiekosten berekend.  

Mocht je als vereniging verschillende lessen willen aanbieden, zet deze dan apart op de website. Zet in de titel duidelijk het verschil neer, bijv. leeftijdsgroep, dag, ect.  

Je hoeft hiervoor niet elke keer opnieuw alles in te vullen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de kopieerfunctie.

 

Aanmelden voor 21 januari 2024

Vanaf 23 januari 2024 promoot Sportraad Koggenland het aanbod door middel persberichten en social media. Zorg er daarom voor dat indien je mee wilt doen aan de JSP en jouw aanbod gepromoot wilt hebben dat je, je aanbod voor 21 januari 2024 op NoordhollandActief hebt staan.  

Plaats je het later, dan kunnen wij je helaas niet op onze flyer zetten. 

 

Deelnemerslijst(en) 

De deelnemers kunnen zich aanmelden van 5 t/m 16 februari 2024. Hierna kunnen jullie via Noordhollandactief de deelnemerslijst downloaden. Telefoonnummers en emailadressen zullen hier ook zichtbaar zijn, zodat jullie van tevoren contact kunnen opnemen of wanneer er onverwachts een les vervalt.  

Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag.  

Wouter Snoek
Buurtsportcoach Sportraad Koggenland
bsc@sportraadkoggenland.nl

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram