22-05-2023

IRONMAN - vrijwilligers gevraagd!

Beste vrijwilliger, voorzitter/lid van vereniging of stichting,

Dit jaar vindt het evenement IRONMAN Westfriesland plaats in het weekend van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni. Het schiet al aardig op met de planning, maar op diverse punten kunnen we je hulp als vrijwilliger ook nog goed gebruiken.

IRONMAN Westfriesland 2023

Niet alleen gedurende het weekend van het evenement, maar ook in de aanloop naar het evenement (vanaf woensdag 21 juni) t/m maandag 26 juni zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen. Hierbij gaat het om functies als het klaarmaken van de tassen voor de atleten, inrichten van de wisselzone, inrichten van de registratie/swimstart/finish en signing van het evenement. Gedurende het weekend zoeken we ook nog vrijwilligers die willen ondersteunen op diverse punten.

Lijkt het je leuk om ook dit jaar weer als vrijwilliger te helpen, meld je dan via de onderstaande link aan. In het formulier staan alle functies waarvoor we momenteel nog vrijwilligers zoeken: Volunteers IRONMAN 70.3 weekend Westfriesland 2023 (wufoo.com)

Stichtingen en verenigingen

Ook dit jaar is er een speciale actie voor verenigingen en stichtingen. Iedere vrijwilliger die zich via een vereniging of stichting aanmeldt ondersteunt niet alleen de IRONMAN Westfriesland, maar ook de desbetreffende stichting of vereniging. Voor elk uur dat je als vrijwilliger bij IRONMAN Westfriesland helpt, wordt er aan de vereniging of stichting € 5,00 per persoon per uur betaald. Op die manier help je dus niet alleen IRONMAN Westfriesland, maar ook je eigen stichting of vereniging.

Indien je je graag wilt aanmelden als vrijwilliger voor een stichting of vereniging, stuur dan een e-mail naar ironmannedvolunteers@gmail.com.  Vermeld in de mail de gegevens van de stichting of vereniging, het aantal personen dat graag wil ondersteunen als vrijwilliger en de dagen waarop geholpen kan worden. Dan zorg ik dat de vrijwilligers ingepland worden en de vergoeding na afloop van het evenement wordt overgemaakt aan de stichting of vereniging.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram