24-12-2021

Inschrijving Jouw SportPas voor volwassenen en senioren. Een uitstekende manier om leden te werven. 

Na de voorjaarsvakantie start een nieuwe ronde van de Jouw Sport Pas (JSP). Met JSP kunnen inwoners van de gemeente Koggenland voordelig kennismaken met een (nieuwe) sport. Deze periode wordt het aanbod geprojecteerd voor inwoners vanaf 18 jaar.

Deelnemers hoeven niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport. Sportaanbieders kunnen hun aanbod tot en met 12 januari aanmelden. 

Hoe doet jouw vereniging mee?  

Het plaatsen van sportaanbod kan op het platform www.noordhollandactief.nl  

Werkwijze  

  1. Ga naar www.noordhollandactief.nl   
  2. Maak een account aan, door rechts boven op ‘registreren aanbieder’ te klikken. Volg alle stappen, zodat je daarna jullie aanbod op de website kunt plaatsen. Mocht je vorige keer al een account hebben gemaakt, dan is dit niet meer nodig. Log in dat geval direct in.   

 Sportaanbod op de website plaatsen:   

  1. Klik bovenaan in het venster op ‘toevoegen’.  
  2. Kies de gemeente waarin je het sportaanbod wilt verzorgen en selecteer JouwSportPas bij Project.   
  3. Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod van belang zijn.   

Let op:  Plan je les(sen) in tussen 28 februari en 1 juli 2022. 
  

Richtlijnen aantal lessen en inschrijfgeld  

De richtlijn voor het aantal aan te bieden lessen is vier. De deelnemende verenigingen zijn vrij om het inschrijfgeld te bepalen. Om zoveel mogelijk (potentiële) deelnemers te bereiken, adviseren wij om de lessen aan te bieden voor totaal €5,-. Is dit voor jouw vereniging niet mogelijk? Dan adviseren wij om het bedrag zo laag mogelijk te houden. Voor iedere transactie wordt € 0,50 administratiekoten berekend.  

Meer aanbod   

Mocht je verschillende lessen willen aanbieden, zet deze dan apart op de website. Zet in de titel duidelijk het verschil neer, bijvoorbeeld: leeftijdsgroep of de dag. Je hoeft hiervoor niet elke keer opnieuw alles in te vullen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de kopieerfunctie. 

Promotie door Sportraad Koggenland  

Vanaf 24 januari promoot Sportraad Koggenland in samenwerking met Team Sportservice het aanbod door middel van flyers, persberichten en social media. Alle aanbieders die zich hebben aangemeld voor 13 januari worden meegenomen in de promotie.  

Meer info?  
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met buurtsportcoach Wouter Snoek via bsc@sportraadkoggenland.nl.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram