01-09-2022

Informatiebijeenkomst 'Voorkom val- en brandongelukken' 20 en 22 september

De gemeente Koggenland nodigt inwoners uit Avenhorn, De Goorn en Obdam in de leeftijd van 70 tot en met 80 jaar uit voor de informatiebijeenkomst 'Voorkom val- en brandongelukken' van Sportraad Koggenland en de Brandweer. Deze bijeenkomsten vinden plaats op:
- Dinsdag 20 september 2022 van 10:15 tot 12:00 uur in sociaal-cultureel centrum de Brink te Obdam voor inwoners uit Obdam.
- Donderdag 22 september 2022 van 10:45 tot 12:30 uur in sportcafé de Koggenhal te De Goorn voor inwoners uit De Goorn en Avenhorn.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst krijgen inwoners tips om brand- en valongelukken te voorkomen. Voor de inwoners die verder aan de slag willen met een cursus tegen vallen, kunnen zich na de bijeenkomst aanmelden voor het valpreventieprogramma 'In Balans'.

Valpreventieprogramma 'In Balans'

Komend najaar start Sportraad Koggenland samen met de gemeente Koggenland het valpreventieprogramma 'In Balans'. Een programma bedoeld voor inwoners in de leeftijd van 70 tot en met 80 jaar. 'In Balans' is een voorlichtingscursus gekoppeld aan een bewegingsprogramma om valongevallen te voorkomen. Deelnemers aan de In Balans-cursussen staan letterlijk steviger in hun schoenen en 'In Balans' bewijst dat senioren die regelmatig actief zijn minder vallen.

Meer informatie en opgave

Vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Wouter Snoek op dinsdag, donderdag en vrijdag via 06 - 30 91 50 13 of via bsc@sportraadkoggenland.nl. Opgeven dient voor 13 september 2022 te gebeuren via dit formulier.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram