24-03-2023

Handbalclinic Koggenland met o.a. oud-international Delaila Amega

Vind je handbal leuk? Ben je tussen de 6 en 15 jaar? En heb je altijd al eens training willen krijgen van een oud-international? Zorg dan dat je zaterdag 6 mei aanwezig bent op de sportvelden van Victoria-O in Obdam. Want niemand minder dan Delaila Amega en Roos Knijn zullen daar dan een clinic geven!

De handbalclinic wordt georganiseerd door Sportraad Koggenland in samenwerking met handbalverenigingen St. George en Victoria-O. Speciaal voor iedereen van 6 t/m 15 jaar oud.

Delaila Amega is een oud-international die met het Nederlands Handbalteam in 2019 o.a. Wereld Kampioen werd. Roos Knijn is speelster van Westfriesland SEW en sporter van het jaar 2022 van Koggenland.

Ben jij er ook bij?

De inschrijving opent op 6 april om 17:00 uur en aanmelden is verplicht*. Aanmelden kan via Noord-Holland Actief. Vol = Vol! Deelname is gratis.

Datum: zaterdag 6 mei 2023
Tijd: 11:00 – 13:00 uur
Locatie: sportvelden Victoria-O, Stationsweg 8, Obdam

* De activiteit is pas vanaf 6 april 17:00 uur te vinden op Noord-Holland Actief.

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram