07-01-2021

Gratis watertonnen voor sportaanbieders

Water drinken is leuk, lekker en cool. Sportraad Koggenland heeft van Univé Noord-Holland een mooie bijdrage ontvangen voor de aanschaf van handzame watertonnen. Deze watertonnen worden gratis aangeboden door de Sportraad Koggenland aan de Koggenlandse sportverenigingen in nauwe samenwerking met JOGG-regisseur Judith Gielens.

Bij de waterton wordt ook PR materiaal geleverd om de DrinkWater campagne te promoten. Water drinken dient weer heel gewoon te worden. Met een waterton wordt het schenken van water makkelijk gemaakt. Dit kan door op elk sportcomplex een drinkwaterton te plaatsen, zodat eenvoudig water geschonken kan worden. Deze drinkwaterton kan neergezet worden bij de activiteit op het grasveld, aan de zijkant in de sportzaal, in een leuke waterhoek in de kantine of bijvoorbeeld buiten tijdens een hardloopwedstrijd. Hierdoor worden kinderen (en andere aanwezigen) minder verleidt om (ge)zoete dranken tot zich te nemen.

Sportverenigingen die interesse hebben in een waterton kunnen zich melden bij buurtsportcoach Wouter Snoek via bsc@sportraadkoggenland.nl.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram