05-01-2021

Good practices: samenwerking Walking Football

Sinds 1,5 jaar wordt er op sportcomplex De Krom van RK EDO iedere week Walking Football gespeeld door een 14-tal spelers, door corona ligt dit wel even stil. De spelers hebben een leeftijd tussen de 60 en 80 jaar en daar is Walking Football een prima manier voor om gezellig met elkaar te bewegen. Onder leiding van trainer Jos Koppes worden het 1e half uur de spieren losgemaakt en daarna kunnen de spelers het 2e halfuur los in een partijtje. De 3e helft is voor gezellig samenzijn met een kopje koffie/thee of water. Er wordt gespeeld volgens de KNVB regels van Walking Football.

Na het eerste seizoen is er contact gezocht met de fysiotherapeuten in de Goorn/Avenhorn/Spierdijk met de vraag of Walking Football wellicht wat voor hun cliënten zou zijn, om op een speelse manier met anderen lekker te bewegen. Dit heeft geleid in contact met fysiotherapeut Martijn Punt, die met een 2-tal cliënten en zelf ook meegedaan heeft aan een Walking Football training. De reacties waren positief, echter er kon geen vervolg aan gegeven worden vanwege corona. In 2021 willen we weer verder met Walking Football als het weer mag en kan.

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram