30-09-2021

Gloednieuw fitplein in Zuidermeer

Inwoners van Zuidermeer hebben, middels een zogeheten Doe-team, het initiatief genomen een fitplein te realiseren op de sportaccommodatie in Zuidermeer.

Afgelopen voorjaar hebben vrijwilligers de voorbereidende (grond) werkzaamheden voor eigen rekening genomen. Daarna zijn de toestellen geleverd door Denfit outdoor fitness en is het plein uitgevoerd met kunstgras. Hiervoor is een beroep gedaan op het ‘Miljoen van Jeroen’, waarmee de gemeente Koggenland budget beschikbaar stelt voor nieuwe voorzieningen in kleine kernen.

Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag 25 oktober het fitplein officieel geopend door wethouder Rosalien van Dolder. Aansluitend gaf Denfit een clinic waarbij allerlei oefeningen werden gedemonstreerd.

Het fitplein in Zuidermeer is vrij toegankelijk voor iedereen uit de omgeving en is bedoeld om sporten op een laagdrempelige manier mogelijk te maken voor iedereen die wil sporten, op eigen niveau en in de eigen buiten omgeving.

Sportraad Koggenland juicht vanuit het Sportakkoord open sportpleinen van harte toe en hoopt dat er veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

Foto en tekst: Wouter Jonker
Met behulp van een Battle rope opent wethouder Van Dolder het fitplein in Zuidermeer in het bijzijn van initiatiefnemers Wouter Jonker en Bart Bijvoet.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram