29-12-2022

G-kickboksen in Spierdijk

Vanaf dinsdag 10 januari organiseert de bekende kickbokser Marleen Okx G-kickbokslessen: kickboksen voor mensen met een beperking. Dat doet zij in samenwerking en met budget van de Sportraad Koggenland. De kickbokslessen vinden plaats in de Arie Spilhal in Spierdijk.

Kickboksen is de perfecte workout, voor zowel de lichamelijke als de mentale conditie, zegt Okx: ‘Met kickboksen train je al je spieren en je verbetert je conditie, snelheid en flexibiliteit. Daarnaast vergroot je met kickboksen ook je zelfvertrouwen, discipline en je doorzettingsvermogen. En het draagt bij aan een gezond gewicht. Want soms is het best lastig om verleidingen te weerstaan en gezonde keuzes te maken.’

Gezonde voeding

Het programma ‘G-kickboksen’ bestaat uit tien kickbokstrainingen van Okx en drie workshops over gezonde voeding en gezond gewicht. Deze workshops worden verzorgd door diëtiste Louise Groot. Groot geeft tips en adviezen met behulp van een quiz en klontjeskunde (over de hoeveelheid suiker in producten).

Meer informatie

De kosten voor het programma, bestaande uit tien trainingen en drie workshops, bedragen 50 euro per persoon. De eerste training vindt plaats op 10 januari 2023. Aanmelden kan bij Marleen Okx via telefoonnummer (06) 53 61 20 42.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram