18-07-2022

EHBSO Week van de Veiligheid

Op 12 en 15 oktober organiseert Sportraad Koggenland tijdens de Week van de Veiligheid tweemaal een kennismaking Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken (EHBSO).

Tijdens deze cursus nemen EHBO-instructeurs je mee in de meest voorkomende ongevallen tijdens de sport. Het zal een leerzame cursus worden met theorie en praktijk. Denk bijvoorbeeld aan wat te doen bij een botbreuk, verstuikte enkel, oververhitting en het behandelen van een wond. Aangezien dit alleen een kennismaking is, zal hier geen diploma of certificaat aan verbonden zijn.

Deze cursus is voor iedereen die betrokken is bij de Koggenlandse sportverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan een bestuurslid, jeugdtrainer, lid, vrijwilliger of kantinemedewerker.

Per cursus is er plaats voor 12 personen, geef je dus snel op via dit formulier.

Woensdag 12 oktober 19:30 - 21:45 uur – kantine SC Dynamo, Past. van Haasterstraat 20A, Ursem
Zaterdag 15 oktober 15:00 - 17:15 uur – EHBO Berkhout – Kerkebuurt 169A, Berkhout

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram