22-02-2021

Duurzaamheid bij sportverenigingen

Vanuit het Sportakkoord, wat de grondslag is voor de activiteiten van de Sportraad, heeft de Sportraad een 5-tal prio’s gekozen om mee aan de slag te gaan, dan wel de verenigingen en de gemeenschap van Koggenland te ondersteunen, 1 van die items is duurzaamheid.

Voordat een vereniging aan de slag gaat met duurzaamheid is het goed om een quickscan te maken van waar de vereniging nu staat en wat er allemaal mogelijk is. Wellicht zijn jullie al bezig met duurzaamheid n.a.v. een gemaakte quickscan, zo niet, dan raden wij jullie aan een quickscan uit te laten voeren via onderstaande organisaties. Beide organisaties staan goed bekend en zijn betrouwbare partners om mee in zee te gaan. Deze quickscan is gratis.

Het rapport of quickscan wat door bovenstaande bedrijven gemaakt wordt, zorgt er wel voor dat - wil je stappen maken in duurzaamheid - er uitgaven gedaan moeten worden. De priorisering van de activiteiten n.a.v. de quickscan ligt natuurlijk geheel in handen van de verenigingen zelf. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn om gelden te genereren naast jullie eigen financiële uitgaven, stuur dan een mail naar info@sportraadkoggenland.nl voor meer informatie.

Op naar een DUURZAMERE gemeente Koggenland.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, geef ons dan even een seintje, wellicht kunnen we je verder helpen.
Succes!

Rene Steur - Marien Laan
penningmeester Sportraad - secretaris Sportraad
info@sportraadkoggenland.nl

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram