23-07-2022

Doortrappen: sport- / beweegaanbieders gezocht!

Beste sport-/beweegaanbieder, 

In het weekend van 16 t/m 18 september en 23 t/m 25 september organiseert Team Sportservice i.s.m. Sportraad Koggenland in West-Friesland de Doortrappen Beweegkaravaan. Een evenement voor senioren, uiteraard gericht op sport en bewegen en met een belangrijk aandeel voor de activiteit fietsen.  

In genoemde weekenden organiseren wij 4 dagen lang een fietstocht. Iedere keer door één of meerdere West-Friese gemeente(n). Voor Koggenland en Opmeer vindt deze activiteit plaats op zaterdag 24 september van 9:30 - 13:00 uur. Iedere fietstocht heeft een aantal vaste elementen: 

  • Fitheidstest 
  • Beweegadvies van de buurtsportcoach 
  • Aandacht voor het lokale sport- en beweegaanbod voor senioren 
  • Een gezellig terras om op adem te komen en met elkaar in gesprek te gaan over bewegen, fietsen en fietsveiligheid 
  • Gezamenlijke warming up met fietsfitoefeningen 
  • Start en finish bij een wijkcentrum of sporthal 
  • Stoppunten onderweg bij o.a. horeca en een fietsenmaker 
  • Fietsparcours 

Aandacht voor het lokale sport- en beweegaanbod voor senioren 

Voor dit punt is dit nieuwsartikel, want wij kunnen jullie hulp hierbij gebruiken! 

Wij bieden de deelnemers aan onze Doortrappen Beweegkaravaan graag een overzicht van het sport- en beweegaanbod voor senioren dat er per gemeente is. Hiervoor maken we een (hard copy) informatieboekje met actuele gegevens, die we bij de aanbieders hopen op te halen. Op basis van de uitkomsten van de fitheidstest en gesprekken met de buurtsportcoach kunnen we deelnemers zo gericht wijzen op een activiteit naar hun wens en/of behoefte.

 

Wil je als beweegaanbieder het lesaanbod onder de aandacht brengen in dit boekje? En wil je meehelpen senioren (nog) meer in beweging te krijgen? Vul dan het formulier in via deze link. Doe dat alsjeblieft uiterlijk 5 augustus.

En dan nog een extra vraag: in het boekje is ruimte om een speciale aanbieding vanuit de beweegaanbieder voor de deelnemer te plaatsen. Denk aan: ‘in de maand oktober 3 lessen gratis meedoen’, ‘bij deelname aan een proefles een bidon/handdoek gratis’, ‘lid worden in oktober is een maand gratis sporten’, etc. Ook de speciale aanbieding kun je in het antwoordformulier vermelden.

 

Informatie en vragen 

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan gerust contact met me op via bsc@sportraadkoggenland.nl of 06 - 30 91 50 13.

Niet in de gelegenheid om het antwoordformulier digitaal in te vullen? Laat het me weten, dan lossen we het op een andere manier op! 

Wil je als sportaanbieder op de startlocatie aanwezig zijn om jouw sportaanbod te promoten? Geef dit dan op het formulier aan in de ruimte voor opmerkingen. 

 

Doortrappen 

Meer weten over Doortrappen? Lees hier meer 

 

*exacte startlocaties momenteel nog niet bekend 

 

 

 

 

 

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram