12-09-2020

Kai Reus winnaar Koggenland Cup

Tijdens de presentatie van het Koggenlandse Sportakkoord op zaterdag 12 september heeft Kai Reus de Koggenland Cup gewonnen.

Bij deze wedstrijd was het de bedoeling om de bal zo lang mogelijk hoog te houden. Na lange tijd wist Kai zijn concurrenten uit Spierdijk en Zuidermeer te verslaan en er uiteindelijk met de Cup vandoor te gaan. Kai ontving de Cup uit handen van Martijn Debbaut, Belgisch balkunstenaar en Maartje Kenter, lid van de Sportraad.

In de volgende jaren zal de Koggenland Cup (wisselbeker) opnieuw beschikbaar worden gesteld tijdens een evenement van de Sportraad in een andere tak van sport.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram