12-09-2020

Aftrap Sportakkoord groot succes

Op zaterdag 12 september is op sportpark de Krom in Avenhorn het Koggenlandse Sport-, beweeg- en preventieakkoord feestelijk afgetrapt onder leiding van wethouder Sport Caroline van de Pol.

Deze feestelijke middag is georganiseerd door Sportraad Koggenland en de gemeente Koggenland om de uitvoeringsfase van dit akkoord te starten. Doel van dit akkoord is onder andere om sportverenigingen gezond te houden en sport en bewegen toegankelijk te maken voor alle inwoners. Tijdens deze middag werd het aanwezige publiek geïnformeerd en geïnspireerd door onder andere een clinic rolstoelbasketbal van paralympisch sporter Geert Schipper en werd de Koggenlandse Hooghoudcup gespeeld onder leiding van freestyle voetballer Martijn Debbaut. Kai Reus van RKEDO ging er uiteindelijk met de cup vandoor.

Ook werd Wouter Snoek als nieuwe buurtsportcoach van Koggenland gepresenteerd. Deze buurtsportcoach zal zich in dienst voor de Sportraad in gaan zetten om het akkoord in Koggenland waar te maken. Dit doet hij met diverse partijen, van verenigingen tot onderwijs en van commerciële (sport)partijen tot de kinderopvang.

Op de foto tekende Rene Steur, penningmeester van de Sportraad, net als vele anderen het akkoord.

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram