08-09-2020

Even voorstellen - de buurtsportcoach

Vanaf 1 september is Wouter Snoek het nieuwe gezicht als buurtsportcoach van Koggenland. In dienst voor Sportraad Koggenland zal hij zich binnen de gemeente inzetten op diverse gebieden van sport. Dit doet hij in samenwerking met bijvoorbeeld verenigingen, onderwijs en commerciële (sport)partijen. Gebaseerd op het Koggenlandse Sportakkoord heeft hij de volgende aandachtsgebieden:

  1. Verenigingen ‘gezond’ houden op het gebied van financiën en ledenaantallen.
  2. Zoveel mogelijk mensen in de gemeente Koggenland te laten bewegen en sporten.
  3. Focus op duurzame sport- en beweegaccommodaties.

Naast de functie als buurtsportcoach is Wouter werkzaam als vakleerkracht bewegingsonderwijs bij verschillende basisscholen in Koggenland en geeft hij les bij verschillende gymverenigingen.

Contact opnemen of een afspraak maken? bsc@sportraadkoggenland.nl

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram