05-07-2024

Aankondiging JSP najaar 2024

Beste sportaanbieders en/of -verenigingen uit de gemeente Koggenland,

Na de herfstvakantie starten wij weer met een nieuwe ronde voor de JouwSportPas (JSP). JSP is een mooie kans om middels proeflessen potentiële leden voordelig en laagdrempelig kennis te laten maken met het (huidige) sportaanbod van jouw club of vereniging. Tijdens deze periode projecteren we het sportaanbod voor alle inwoners: jeugd, jongeren, volwassenen en senioren.

Doen jullie ook mee?

Inschrijven
Het plaatsen van het sportaanbod voor clubs / verenigingen en het inschrijven voor de deelnemers kan via het platform Noord-Holland Actief.

Werkwijze

  • Ga naar noordhollandactief.nl
  • Maak een account aan door rechts boven op ‘registreren’ te klikken en vervolgens ‘registreren als aanbieder’. Volg alle stappen, zodat daarna het aanbod op de website kan worden geplaatst.

    Mocht er tijdens vorige edities al een account zijn gemaakt, is dit niet meer nodig. Log in dat geval direct in.

Sportaanbod op de website plaatsen

  • Klik bovenaan in het venster op ‘toevoegen’.
  • Kies de gemeente waarin je het sportaanbod wilt verzorgen en selecteer JouwSportPas bij Project.
  • Vul vervolgens alle velden in die voor jouw activiteit of aanbod van belang zijn.

Let op: Plan je les(sen) in tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie, oftewel 4 november tot en met 20 december 2024.

 

Aantal lessen en vergoeding
De richtlijn voor het aantal aan te bieden lessen is vier. De deelnemende verenigingen zijn vrij om het inschrijfgeld te bepalen. Om zoveel mogelijk (potentiële) deelnemers te bereiken, adviseren wij om de lessen gratis aan te bieden. Mocht dit vanwege kosten niet lukken, dan adviseren wij om het bedrag zo laag mogelijk te houden. U kunt dit zelf bij de aanmelding toevoegen bij vergoeding*. Voor iedere transactie wordt € 0,50 administratiekosten berekend.

Mocht je als vereniging verschillende lessen / doelgroepen willen aanbieden, zet deze dan apart op de website. Zet in de titel duidelijk het verschil neer, bijv. leeftijdsgroep, dag, ect.

* Vergoedingen worden eenmaal per jaar, rond juli overgemaakt.

Je hoeft hiervoor niet elke keer opnieuw alles in te vullen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de kopieerfunctie, deze is te zien in de cirkel (zie de afbeelding hieronder).

Aanmelden tot 16 september

Vanaf 2 oktober promoot Team Sportservice het aanbod door middel van flyers op basisscholen, persberichten en social media. Zorg er daarom voor dat als je mee wilt doen aan de dat je het aanbod vóór 16 september 2024 op Noord-Holland Actief hebt staan. Plaats je het later, dan kunnen wij je helaas niet op onze flyer zetten.

Deelnemerslijst(en)

De deelnemers kunnen zich aanmelden van 9 tot en met 28 oktober. Hierna kunnen jullie via Noord-Holland Actief de deelnemerslijst(en) downloaden. Telefoonnummers en e-mailadressen zullen hier ook zichtbaar zijn, zodat jullie van tevoren of bij het vervallen van een les contact op kunnen nemen.

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen: weet mij te bereiken!

Wouter Snoek
bsc@sportraadkoggenland.nl
06-30915013

Partner Sportraad Koggenland

Drukwerk nodig? Onze accountmanager regelt het. Moet de vormgeving gedaan worden? Ook dat hebben we in huis. Kan jouw website een nieuwe look gebruiken? Onze webbouwers staan in de startblokken. En wil je vervolgens dat de juiste doelgroep op jouw website landt? Onze online marketeers zetten een scorende campagne op!
Lees verder
Indrukwekkend
De Droogmakerij 20f | 1851 LX Heiloo | 072 - 562 54 82 | info@indrukwekkend.nl | indrukwekkend.nl
Realisatie door:
Indrukwekkend.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram